Zaterdag 09/10 - BUITENGEWOON GEWOON - activiteit op verplaatsing

Datum: 
09/10/2021 - 09:30

Zaterdag 9 oktober is onze activiteit anders dan anders, want dan is het BUITENGEWOON GEWOON! Yes!
Dit is een leuke dag georganiseerd door de Jeugdraad van Brecht.
Alle informatie vind je hieronder terug :

Op zaterdag 9 oktober 2021, van 09.30u tot 17.00u, is het na een jaartje afwezigheid weer Buitengewoon Gewoon. Alle Brechtse kinderen en jongeren van 6 tot 30 jaar met een beperking kunnen die dag samen met ons feesten als de beesten, want dat is ook hoe het thema dit jaar luidt! Klinkt goed, toch? En daarbovenop zullen er een heleboel leuke activiteiten en heel wat lekkers voor hen klaarstaan. Een dag die ze dus absoluut niet kunnen missen!

Hoe moet je je kind(eren) inschrijven? Dat doe je via dit online formulier:          

https://forms.gle/8b6TWYMZCeJWjPBR7. In dit formulier vul je wat informatie in over je kind en klaar is kees! Hoeveel kost het dan om deel te nemen aan Buitengewoon Gewoon? We vragen slechts 2 euro voor een dag vol spel en plezier! De betaling van die 2 euro gebeurt de dag zelf. Zij die niet goed overweg kunnen met het online formulier mogen ook altijd langsgaan bij de jeugddienst om hun kind daar te gaan inschrijven. Let op, zij werken enkel nog op afspraak. Inschrijven kan nog tot en met 2 oktober 2021.

Voor de ouders die hun kind(eren) zelf naar Buitengewoon Gewoon brengen, is het belangrijk om te weten dat ze om 9.30u verwacht worden aan Kinderboerderij De Veldstraat. Om 17.00u mogen jullie hen terug komen ophalen aan de chirolokalen van Brecht.

Het belooft alvast een super, mega toffe dag te worden! Heb je nog vragen, dan kan je altijd een mailtje sturen naar jeugdraadbrecht@gmail.com.